Terug naar het overzicht

Organisatie van een vastgoedkantoor vs. aansprakelijkheid van de bestuurder

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


De organisatie van uw vastgoedkantoor en de kans op juridische schermutselingen zijn sterk gerelateerd. In de eerste plaats is de zaakvoerder van een vastgoedkantoor meestal makelaar en bezieler. In de tweede plaats moet de zaakvoerder denken en handelen in functie van organisatie en conflict handling/-prevention.

In dit webinar bekijken we de flow van de transactie (verhuur/verkoop/beheer) in functie van de prominente aansprakelijkheidstopics: GDPR, witwas, discriminatie, gebruik van Kadasterfinder en deontologie.

 

We bekijken zaken als onthaal, planning, identificatie, beheer van gegevens, organisatie van uw computerbestanden,… telkens met bijzondere aandacht voor de juridische impact die de betrokken regelgevingen met zich kunnen meebrengen. Ook de verhouding zaakvoerder - zelfstandige - bedienden wordt belicht en geanalyseerd.

U krijgt een goede kijk op het brede spectrum van mogelijke aansprakelijkheden en de daaraan gebonden organisatiegebieden. Daarnaast zal u aan de hand van het dossier het plan van aanpak voor uw eigen organisatie vorm kunnen geven.

 

 

Docent: Frank Burssens

Geschatte duur: 1 uur

Aanbieder: VIVO 

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Frank Burssens
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
VIVO

Georganiseerd door
VIVO

Inschrijven