Terug naar het overzicht

Overdracht van een onderneming!

Betalend

Beschrijving


Een bedrijf overnemen is ook ondernemen!

De overdracht van een onderneming is een proces dat tijd vergt en dat grondig moet worden voorbereid. Door tijdig aan de voorbereiding te beginnen, verhoog je de kansen op een succesvolle overdracht. Bij die voorbereiding moet je rekening houden met heel wat menselijke, financiële, juridische en fiscale aspecten.

Meer dan 300.000 kmo's zullen de volgende 10 jaar te koop komen te staan. Ben jij een van de volgende generatie ondernemers? Of ben je een manager die ervan droomt om zelf eigenaar-ondernemer te worden via  een management buy-in ? Of ben je gewoon een investeerder op zoek naar een interessante business opportunity of groeimogelijkheden ?

Een zaak overnemen brengt heel wat vragen met zich mee. Hoe pak je het concreet aan? Wat zijn je motieven? Wat zijn de risico’s, de nadelen en de voordelen? Is de onderneming er klaar voor ? Welke fases kom je tegen en hoe past het bedrijfsvastgoed in dit geheel ? Hoe verloopt het overname proces?

Meester Johan Kemps (Kemps & Vanstraelen) en dhr. Marc Peeters (Salenko) zullen op 25.11.2024 een seminarie verzorgen over het thema van de bedrijfsoverdracht (M&A). Een uitstekende gelegenheid om een antwoord te krijgen op je vragen en samen te reflecteren over je eigen ondernemende ambities.

Eendaags
Erkende uren 3
Language Nederlands
Lesgever(s) Meester Johan Kemps, Kemps en Vanstraelen vastgoedadvocaten en dhr. Marc Peeter, bedrijfsleider Salenko.,
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus
Periode 25/11/2024

Locatie en datum


Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Inschrijven
25/11/2024
14:30 - 17:30 Kerkstraat 37, 9080 Lochristi/zaffelaere 200 Inloggen

Datum

25/11/2024

Tijd

14:30 - 17:30

Locatie

Kerkstraat 37, 9080 Lochristi/zaffelaere

Vrije plaatsen

200

Inschrijven

Inloggen
feXpro

Georganiseerd door
feXpro

Inschrijven