Bodverdediging in de praktijk

Organisator: Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant
Interessant voor: Bemiddelaar
Deze vorming is: Betalend
Aantal erkende uren3.00

edere vastgoedmakelaar kent de situatie wel. Er is een bod binnengekomen. Een deel van het werk is gedaan. Maar er is (nog) geen verkoop. Is het bod wel goed nieuws voor de eigenaar?

Soms nemen emoties de bovenhand op de ratio. Hoe moet je hierop inspelen als vastgoedmakelaar? Hoe pak je zo'n gesprek aan en hoe moet je je hierop voorbereiden? Hoe ga je om met bezwaren? 

In deze praktijkgerichte opleiding krijg je de antwoorden op bovenstaande vragen. Bovendien leer je hoe je de behoefte van de eigenaar-verkoper en de kandidaat-koper kunt samenbrengen en een hoger bod kunt bekomen.

Kortom, een opleiding die je in de praktijk veel zal kunnen bijbrengen!

Over de docent 

François Van Boxem startte in 1985 in de vastgoedsector. In 1993 werd hij tevens bedrijfsadviseur van KMO’s. Van 1997 tot 2003 was hij medeverantwoordelijk voor de uitbouw van het franchisenetwerk van Century21, als trainer en consultant bij deze groep. In 2003 nam hij Century21 vastgoed Verschueren over. In december 2018 werd vastgoed Verschueren geïntegreerd in IMO Vastgoed Group. François is nog steeds commercieel actief "on the field" o.a.  stagemeester voor het BIV en energiedeskundige type A 

Lesmomenten

Wanneer en waar Tijdstip Vrije plaatsen/Plaatsen Inschrijven
17/11/2021 in BERCHEM 09:00 - 12:00 12
Log in om je in te schrijven voor dit lesmoment.
Locatie: Syntra-AB, campus Antwerpen
Adres: Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem (tonen op de kaart)
Meerdaagse vorming: Nee
Lesgevers: Els Bogemans