Dit nieuws is 6 jaar oud en is mogelijk niet meer actueel. Consulteer het nieuwsoverzicht voor up-to-date nieuws.

Terug naar het overzicht

Niet langer actief? Vraag je weglating aan.

woensdag 7 februari 2018

Niet langer actief? Vraag je weglating aan.

Rond deze tijd worden ook vastgoedmakelaars ingeschreven op het Tableau van Titularissen of de Lijst van Stagiairs die niet meer actief zijn, aangeschreven voor de betaling van de jaarlijkse BIV-bijdrage. Ook zij blijven onderworpen aan deze verplichting tot zolang ze hun aanvraag tot weglating niet hebben ingediend én verkregen.
Wie aan het Instituut kenbaar wil maken dat hij niet langer het beroep wenst uit te oefenen, dient het weglatingsformulier in te vullen en terug te sturen t.a.v. de voorzitter van de Uitvoerende Kamer.

Opgelet: BIV-leden die  ingeschreven waren voor 1 september 2013 waren a priori op beide kolommen ingeschreven (kolom ‘vastgoedmakelaar-bemiddelaar’ en kolom ‘vastgoedmakelaar-syndicus’). Zij moeten dus, indien ze geen activiteit meer wensen uit te voeren, hun weglating aanvragen op de bemiddelaarskolom én op de syndicuskolom, zelfs wanneer ze in realiteit maar één van beide activiteiten uitoefenden. Ze dienen dus beide vakjes aan te kruisen op het weglatingsformulier!

Nieuwstags