Terug naar het overzicht

Permanente vorming energiedeskundige type A; verplichte inhoud + ventilatie

Betalend
E-learning

Beschrijving


Belangrijke permanente vorming voor energiedeskundigen type A: het inspectieprotocol wijzigt vanaf 1 januari 2024 en dient dadelijk toegepast te worden in het opmaken van jouw nieuwe EPC’s.

NIEUW PROTOCOL 2024!

Vanaf januari 2024 is een vernieuwd inspectieprotocol van kracht voor de opmaak van EPC’s. De opleiding rond de wijzigingen is verplicht voor alle Energiedeskundigen Type A.Naast de wijzigingen wordt ook verder ingegaan op een aantal belangrijke items zoals het toepassingsgebied, veelgemaakte fouten en duiding bij de aannames in het IP en de aanbevelingen in het EPC.Het protocol is definitief en de aangepaste software moet worden gebruikt vanaf januari, wacht dus niet en volg de permanente vorming zo snel mogelijk, zo ben je helemaal mee en klaar om correcte EPC’s op te stellen.

Dit nieuwe inspectieprotocol 2024 wijzigt de analyse en ingave van ventilatiesystemen in het EPC Type A zeer ingrijpend. In het tweede deel van deze e-learning frissen we je algemene kennis over ventilatiesystemen en de bijhorende eisen op en geven we concrete voorbeelden van hoe deze systemen dienen geanalyseerd en ingevoerd te worden.Na deze opleiding begrijp je de bredere context rond ventilatie(systemen) en vat je de finesses van het nieuwe IP.

Doorlooptijd 360 minuten
Erkende uren 6
Language Nederlands
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Georganiseerd door
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Inschrijven