Terug naar het overzicht

Afsluittechnieken bij inkoop

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


'Always Be Closing' ofwel ABC, een zin die je vaak hoort als het gaat over sales. En deze zin bevat veel waarheid. Zelfs als je het meeste vertrouwen hebt, de juiste behoefte kent of de beste presentatie geeft, geeft dit geen garantie op een succesvolle afloop. Je hebt effectieve afsluittechnieken nodig om tot het vastleggen van de relatie te komen en een verkoopopdracht binnen te halen.

In deze online training leer je hoe je krachtig kunt afsluiten zonder te aarzelen. Je leert hoe je met enkele vragen kunt overgaan tot het tekenen van het contract. Zonder druk, maar wel daadkrachtig. Je leert effectieve afsluittechnieken en -strategieën die je kunt gebruiken om de verkoopopdracht binnen te halen.

Je leert ook hoe je kunt omgaan met eventuele bezwaren of twijfels van de verkoper en hoe je deze kunt overwinnen. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om krachtige afsluitingen te doen en meer verkoopopdrachten binnen te halen. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw afsluittechnieken te verbeteren en jouw succes te vergroten.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven