Terug naar het overzicht

Leidinggeven, een vak apart

Betalend

Beschrijving


Betere managers en teamleiders

De een beschikt van nature meer over de nodige vaardigheden en skills om medewerkers aan te sturen dan de ander. Maar voor iedereen helpt het om bewust te zijn van je houding en communicatiestijlen. In deze praktijkgerichte cursus worden ieders vaardigheden als leidinggevende versterkt.

Do’s en don'ts van leidinggeven

Eerst wordt de essentie van leidinggeven uitvoerig belicht. Dan verdiepen we ons in detail over wat leidinggeven aan een team inhoudt. Tijdens de derde module brengen we het leidinggeven in praktijk. We behandelen ook de moeilijkheden waarmee je mogelijk te maken krijgt.

De cursus vertrekt vanuit de praktijkervaring van de deelnemers. Elk van hen versterkt zijn leiderschapspositie om de prestaties van het team beter onder controle te krijgen en doelen te bereiken.

Over de docent

An Vermeulen is groeicoach, businessmentor en onderneemster in hart en nieren. Ze heeft meer dan 20 jaar business- en managementervaring in business development, sales, marketing en omnichannel/e-commerce. Ze heeft ruime ervaring op strategisch, tactisch en operationeel niveau in zowel KMO’s, franchising als multinationals. 

Haar adviesbureau Yarlini heeft de missie om ondernemers, leiders en hun teams te inspireren en te begeleiden in hun groei-, verbeter- en verandertrajecten met als doel hun persoonlijke en/of zakelijke doorbraak duurzaam te verwezenlijken.

Ze is tevens veelgevraagd docent, expert & spreker bij diverse organisaties & vakverenigingen.

Meerdere dagen
Erkende uren 3
Language Nederlands
Lesgever(s) Heselmans Willy
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus
Periode 19/08/2024

Locatie en datum


Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Inschrijven
19/08/2024
09:30 - 16:00 Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem 12 Inloggen

Datum

19/08/2024

Tijd

09:30 - 16:00

Locatie

Borsbeeksebrug 32, 2600 Berchem

Vrije plaatsen

12

Inschrijven

Inloggen
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Georganiseerd door
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Inschrijven