Terug naar het overzicht

Frans voor de vastgoedmakelaar

Betalend

Beschrijving


Wil je als vastgoedmakelaar vlotter en spontaner communiceren met je klanten in het Frans? Schrijf je dan snel in voor deze opleiding. (Of: Dan ben je hier ‘au bon endroit’!)

Als vastgoedmakelaar moet je vlot overkomen, informeren én je klant overtuigen in het Frans. In onze opleiding richten we ons dan ook maximaal op interactie, spreken en begrijpen tenzij de groep ook een stukje les aan schriftelijke communicatie wil besteden. 

Je krijgt een mix van grammatica, woordenschat en professionele thema’s:•een pand of een ander aanbod beschrijven•technische info over dit pand geven•je aanpak, de volgende stappen uitleggen•vragen van klanten beantwoorden•de klant overtuigen (mening geven, argumenteren, nuanceren, …)

In deze opleiding ga je echt aan de slag met de taal: de docent hanteert een interactieve methode waarbij er maximaal wordt ingezet op (mondelinge) communicatie. In de les doen we mondelinge oefeningen, simulaties, conversaties, enz. En uiteraard verbetert je docent je waar nodig én met een heldere uitleg. Elke les voel je je merkbaar vooruitgaan.  Onze aanpak is snel en doelgericht: we richten ons op actieve communicatie en vermijden passieve oefeningen die je even goed thuis kan maken.

Meerdere dagen
Erkende uren 3
Language Nederlands
Lesgever(s) Agnès Mehaul
Interessant voor Bemiddelaar
Periode 15/11/2024

Locatie en datum


Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Inschrijven
15/11/2024
11:00 - 12:30 Webinar 8 Inloggen

Datum

15/11/2024

Tijd

11:00 - 12:30

Locatie

Webinar

Vrije plaatsen

8

Inschrijven

Inloggen
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Georganiseerd door
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Inschrijven