Terug naar het overzicht

Postgraduaat in de Vastgoedkunde

Betalend

Beschrijving


UitgangspuntenVastgoed speelt een belangrijke en boeiende rol in het economische leven. De hoge eisen die de snel evoluerende samenleving daarbij stelt, vergen een grote en veelzijdige professionele competentie.

Het Postgraduaat in de Vastgoedkunde antwoordt hierop door vanuit diverse invalshoeken een grondig wetenschappelijk onderbouwd en praktijkgericht inzicht te bieden in de verschillende deelgebieden van vastgoedkunde.

De nadruk ligt op:- Het bijbrengen van multidisciplinaire kennis- Op confrontatie met recente onderzoeksbevindingen- Reflectie over de professionele en maatschappelijke relevantie van de verworven kennis

Dit gebeurt door een combinatie van theorie- en praktijkvorming met een interdisciplinaire aanpak. Daarbij staat interactie tussen deelnemers die actief zijn in diverse sectoren van het vastgoed en lesgevers uit verschillende disciplines centraal.

Data en plaatsWekelijks op donderdag van 16 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 12 uur in het Arenbergkasteel in Heverlee (Leuven) of in KU Leuven Campus Kulak KortrijkVanaf eind januari t.e.m. 12 december 2019 (m.u.v. juli en augustus)

ToelatingsvoorwaardenU bent houder van een masterdiploma. Enkele jaren praktijkervaring in de vastgoedsector genieten de voorkeur.Een beperkt aantal kandidaten zonder masterdiploma kan mits een overtuigend en  gemotiveerd kandidaatstellingsdossier uitzonderlijk worden toegelaten.

GetuigschriftAls u de opleiding succesvol beëindigt, krijgt u een decretaal erkend getuigschrift  ‘Postgraduaat in de Vastgoedkunde’ uitgereikt door de KU Leuven. Aan de opleiding zijn 40 ECTS punten verbonden.

StudiemateriaalU ontvangt het studiemateriaal schriftelijk en digitaal via een platform dat zowel als internettoepassing op uw PC/notebook of als mobiele app op uw tablet toegankelijk is. Studenten die met een tablet of notebook het college volgen, kunnen de documenten opslaan op een persoonlijke schijf. Ook de door u gemaakte wijzigingen en aantekeningenin het studiemateriaal kunnen opgeslagen worden.

InschrijvenSchrijf in vóór 9 januari 2019: http://puc.kuleuven-kulak.beDe deelnameprijs is 5250 euro.Inbegrepen: deelname aan de lessen, cursusmateriaal(schriftelijk en digitaal) en catering. Als deelnemer bent u verzekerd en ontvangt u een studentenkaart van de KU Leuven.

De deelnameprijs voor de scriptie is 500 euro.Inbegrepen: examengeld en begeleiding door promotor. Uw inschrijving loopt t.e.m. 30 juni 2021.

CONNECTWITH THE BESTOF REAL ESTATE@ ALUMNI APP

AlumniU kan na de opleiding uw contacten continueren binnen de alumniwerking.Op regelmatige basis worden voor én door alumni activiteiten georganiseerd in de sociale, educatieve en professionele sfeer. Dit maakt het mogelijk uw professioneel netwerk binnen de sector te onderhouden en verder uit te bouwen. De Alumni App is een unieke tool om dituitgebreide netwerk snel en efficiënt bereiken.

Meerdere dagen
Erkende uren 20
Language Nederlands
Lesgever(s) verschillende docenten uit universiteit en professionelen
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus
Periode 23/01/2025

Locatie en datum


Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Inschrijven
23/01/2025
13:00 - 21:30 Kasteelpark Arenberg 10, 3001 Heverlee 50 Inloggen

Datum

23/01/2025

Tijd

13:00 - 21:30

Locatie

Kasteelpark Arenberg 10, 3001 Heverlee

Vrije plaatsen

50

Inschrijven

Inloggen
Postuniversitair Centrum Kulak

Georganiseerd door
Postuniversitair Centrum Kulak

Inschrijven