Terug naar het overzicht

Verhuurdossier

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


In dit webinar overlopen we de basics van het verhuurdossier. Eerst gaan we dieper in op de verhuuropdracht: welke bemiddelingsopdracht gebruikt u wanneer en welke juridische consequenties zijn hieraan verbonden? Aansluitend krijgt u een kort overzicht van de essentiële informatie en dossierstukken die zekr niet mogen ontbreken in uw verhuurdossier: nazicht bekwaamheid van partijen, woonnormen, verzekering, informatieplichten, attesten en certificaten,... Dat alles zonder de privacy- en de anti-discriminatiewetgeving uit het oog te verliezen.Tot slot gaan we in op enkele (bijzondere) clausules van het verhuurcontract. Zo bekijken we bv. de soorten huurtermijnen, de huurwaarborg, de lasten en provisies en wie moet instaan voor welk onderhoud in het verhuurde pand. 

 

Na het webinar:

      • kent u een goede basis in verband met verhuren.
      • weet u welke de essentiële stukken zijn die we nodig hebben om een goede dossieropbouw te hebben, de belangrijkste zaken waarop we moeten letten.
      • kunt u van start gaan in (ver)huur met daarbij de nodige bijscholing of uitbreiding.

 

 

Docent: Wim Lanneau

Duur: 1 uur

Aanbieder: VIVO

 

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Wim Lanneau
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
VIVO

Georganiseerd door
VIVO

Inschrijven