Terug naar het overzicht

Huren en verhuren in de praktijk

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


De huurproblematiek is een gevoelig onderwerp. Gevoelig omdat het voor de eigenaar-spaarder of belegger gaat om de verdediging van zijn rechten en fundamentele belangen. Gevoelig voor de huurder die de woning moet kunnen teruggeven in de staat waarin hij de woning heeft verkregen. Heel wat burgers sluiten woninghuurovereenkomsten af, als huurder of verhuurder. Dit alles kan tal van vragen oproepen waarbij we in deze webinar enkele belangrijke aandachtspunten willen toelichten. 

 

Welke informatie mag de vastgoedmakelaar rechtsgeldig vragen aan een kandidaat-huurder? Welke zijn de wettelijke toegelaten huurwaarborgformules in Vlaanderen en Brussel? Waarom is een plaatsbeschrijving verplicht?...

 

Tijdens deze opleiding wil de docent zijn visie weergeven vanuit zijn ervaring op deze huurproblematiek. Eén van deze uitgangspunten is dat de vastgoedmakelaar zowel een klant als huurder en verhuurder heeft, en voor beide partijen een voordeel kan betekenen.

 

 

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Patrick Boterbergh
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
VIVO

Georganiseerd door
VIVO

Inschrijven