Terug naar de zoekpagina
502667
Vastgoedmakelaar in Leuven
Bemiddelaar (titularis)

Immo3000

Hoofdkantoor

Adres

Tervuursevest 11
3000 Leuven
Stage beschikbaar

Andere kantoren en vennootschappen

Vennootschap

IMMO 3000

Houwaartstraat 9
3210 Linden
België

Bijkantoor

Immo3000

Gemeentestraat 16
3210 Linden
België

Stages

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

Immo3000

Gemeentestraat 16
3210 Linden
België

Laatst bijgewerkt

Ben jij de leergierige en gedreven BIV-stagiair(e) die we zoeken om te knallen in en rond 3000 Leuven ?

Immo3000 is op zoek naar een gemotiveerde en commerciële BIV-stagiair(e) om ons succesvolle team verder uit te breiden.

Wie zijn wij ?

Immo3000 is al vele jaren succesvol in en rond 3000 Leuven, en bestaat uitsluitend uit BIV erkende makelaars.  Stages bieden wij al jaren aan, het zijn de besten die de kans krijgen om verder door te groeien in ons bedrijf.

Je komt terecht in een tof team met jarenlange ervaring , zodat je alle aspecten van een vastgoedtransactie kan leren en in de praktijk brengen , gaande van prospectie en plaatsbezoeken tot onderhandelen en het sluiten van de deal en het afronden van het dossier met de betrokken notaris(sen).

Daarbij word je opgeleid in elke deelactiviteit vooraleer de volgende stap te zetten.  Zodra je jezelf bewezen hebt leren we je tenslotte om een eigen actieterrein te beheren en te bedienen.

We bieden je deze boeiende uitdaging in een motiverende werkomgeving met energieke collega’s. Er zal worden geïnvesteerd in zowel de persoonlijke groei van de stagiair(e)s als ons kantoor.

Zie je dit wel zitten? Aarzel dan niet en vergezel ons team !

 

Wie ben jij ? 

Je bent een commerciële hoogvlieger met een empathische touch , waardoor je meteen aanvoelt wat de klant wenst. Dankzij je sociale skills kan je vlot en gemakkelijk contacten leggen, zowel met collega's, klanten en andere spelers in je dossier.  

Je hebt een natuurlijke gedrevenheid met een ‘work hard, play hard’ ingesteldheid en je kan je 9-to-5 mentaliteit gemakkelijk thuis laten. Zowel avond- als weekendwerk schrikken je niet af. Je hands-on denkwijze en proactieve houding maken een geboren leider van je en zorgen ervoor dat er geen stapels werk blijven liggen. Autonoom werken is geen enkel probleem voor jou , het past gewoon in je plan om sterk te worden in deze markt.

Je hebt de opleiding ‘vastgoed-makelaardij’ succesvol achter de rug en wenst nu je BIV-stage te volbrengen zodat je aan de slag kan gaan als een volwaardige vastgoedmakelaar.

 

Wat bieden wij jou aan?

Binnenkort openen we een nieuwbouw als derde kantoor , daar zoeken we sterke profielen zoals jij voor.  We bieden je een motiverende werkomgeving in een sterk merk, zeer goed gekend in en rond Leuven, en met alle tools , klantenbestanden en reclame om ook van jou een topper te maken.  Je wordt bij ons zowel bij inkoop als verkoop vergoed, met een nóg mooier pakket zodra je je BIV nummer via ons hebt gehaald.  Ondertussen denken we op tijd en stond ook aan de team spirit en work-life balance.

 

En nu ? 

Ben je de persoon die we zoeken en jij brengt de kennis en drive mee, verkoop jezelf dan via directie@immo3000.be, en wij nodigen je uit voor een eerste gesprek.