Terug naar de zoekpagina
507307
Vastgoedmakelaar in Zwevegem
Bemiddelaar (titularis)

Becue Julie

Hoofdkantoor

Adres

Avelgemstraat 65
8550 Zwevegem
Stage beschikbaar

Stages

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

Becue Julie

Avelgemstraat 65
8550 Zwevegem
België

Laatst bijgewerkt

ERA Becue zoekt een BIV stagiair vastgoedmakelaar met ambitie en gedrevenheid om samen met het team te groeien. Een commerciële mindset is een must. Prestatiegerichtheid, daadkracht en weerbaarheid zijn belangrijk.

Je zal instaan voor het proactief benaderen van nieuwe prospecten, het uitbouwen van de makelaarsportefeuille van ons kantoor en het onderhouden van klantenrelaties binnen jouw gebied. Het gaat om inkooptransacties en verhuurtransacties met bijhorende administratieve taken. Je begeleidt de klant van A tot Z bij de verkoop en/of verhuur van zijn woning samen met het sales en administratie team. Vlot communiceren met zowel de klant als het team is hierbij noodzakelijk.

Je bent leergierig en hebt een vastgoed opleiding gevolgd. Ervaring is niet vereist, maar is mooi meegenomen. Je hebt een ruim netwerk aan contacten in regio Izegem Ingelmunster en iedereen weet zijn/haar weg te vinden naar jou, als het over vastgoed gaat.

 

Aanbod

 

Ben jij een geboren vastgoedmakelaar die op zoek is naar een uitdaging? Deze job biedt veel potentieel. Je zal een gepaste interne opleiding krijgen en ondersteuning van het team. Je wordt ondergedompeld in de ERA spirit dankzij een intensieve training.

 

Jouw nieuwe werkplek is een modern kantoor te Kortrijk met een goede, aangename werksfeer. ERA Becue is een vaste waarde in de immobiliën sector van Zuid-West-Vlaanderen en heeft een uitstekende reputatie. We maken deel uit van het nationaal ERA netwerk, marktleider in België. We behoren tot de top 10 beste ERA kantoren van België. Ons kantoor telt momenteel 19 medewerkers. We zetten sterk in op de hechtheid van ons team, de 3 locaties vormen dan ook één groep. Teamgeest is dus erg belangrijk in een familiebedrijf dat reeds meer dan 35 jaar bestaat. Wij organiseren dan ook graag al eens een afterwork drink en periodieke teamactiviteiten.

 

Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning die afhankelijk zal zijn van je persoonlijke inzet en motivatie.

 

Profiel

 

Regelmatig ’s avonds of op zaterdag werken schrikt je niet af. Je hebt een BIV-nummer zodat je meteen van start kan gaan. Je hebt een verzorgd voorkomen en bent een sociaal en extravert persoon. Je werkt vlot samen en hebt doorzettingsvermogen in wat je doet. Je bent ambitieus en kijkt uit naar het opbouwen van lange termijn relaties met ons klantenbestand. Je haalt voldoening uit een vlotte vastgoedtransactie en draagt superieure klantenservice hoog in het vaandel. Je beschikt over een wagen en een rijbewijs B.

 

Heb jij de commerciële vastgoed passie die wij zoeken en hou je van prospecteren en targets na te streven?

 

Wacht niet langer en neem contact op.

Wij ontmoeten jou graag voor verdere gesprekken.