Dit nieuws is 8 jaar oud en is mogelijk niet meer actueel. Consulteer het nieuwsoverzicht voor up-to-date nieuws.

Terug naar het overzicht

Nu in Kadasterfinder: opvragingen op basis van adres!

woensdag 13 april 2016

Nu in Kadasterfinder: opvragingen op basis van adres!

Kadasterfinder is vernieuwd. De BIV-webtoepassing, waarmee we als erkende vastgoedmakelaars online het kadaster kunnen raadplegen, onderging een grondige update voor en achter de schermen.

Belangrijkste nieuwigheid is ongetwijfeld het zoeken van kadastrale uittreksels en grondplannen op basis van een adres.

Daarnaast kan je opzoekingen doen op basis van perceelgegevens zoals bijvoorbeeld sectie, grondnummer, letter- en cijferexponent en partitienummer. Door deze update zijn het zoeken op basis van leggernummer en kadastrale afdeling volledig achterhaald en dus verdwenen. Zoeken op ondernemingsnummer en postcode kan nog wel.

Een andere handige nieuwigheid is dat het niet langer nodig is om minstens tien “opzoekingstickets” aan te kopen. Je kan nu elk bedrag dat je wil overmaken naar je “Wallet”, een digitale pre-paid portefeuille. Bestaande tickets blijven bruikbaar!

De realisatie van deze nuttige en ingrijpende verbeteringen vroeg een niet onbelangrijke investering, waardoor we het tarief voor een specifieke opzoeking moesten bijsturen. De resultatenlijst bekijken blijft gratis, maar de prijs voor het in detail consulteren van een resultaat uit een opzoeking bedraagt nu 9 euro (exclusief btw).

De aanpassing kon er komen na heel wat inspanningen, maar we zijn er rotsvast van overtuigd dat Kadasterfinder hiermee heel wat interessanter en intuïtiever is geworden.

Heb je na het lezen van de FAQ nog vragen of wens je meer informatie? Contacteer de medewerkers van Kadasterfinder via 070/22 89 00 (0,30€/min) of support@kadasterfinder.be.

Ontdek het zelf: www.kadasterfinder.be

Lees de meest gestelde vragen (FAQ): http://www.kadasterfinder.be/Faq

Nieuwstags