Dit nieuws is 5 jaar oud en is mogelijk niet meer actueel. Consulteer het nieuwsoverzicht voor up-to-date nieuws.

Terug naar het overzicht

Nieuwe platformen voor schriftelijke bekwaamheidstest en competentietest, vernieuwde e-learning toegankelijk

woensdag 9 januari 2019

Mensen die aan het bespreken zijn
©BIV

Sinds vandaag is er een nieuwe toepassing actief voor het afleggen van de competentietest en de schriftelijke bekwaamheidstest. De digitale omgeving werd gemoderniseerd en gebruiksvriendelijker gemaakt.

Kandidaat-stagiairs die deelnemen aan de competentietest en stagiairs die de schriftelijke bekwaamheidstest afleggen zullen dat voortaan in een gemoderniseerde digitale omgeving doen. Ook de inschrijvingen voor de tests verlopen via de nieuwe omgeving.

Ook de e-learning is vandaag opnieuw operationeel. De nieuwe omgeving werd volledig geïntegreerd in je persoonlijke account op de biv-website, waar je met je gebruikelijke paswoord toegang hebt tot de vernieuwde e-learning. Bovendien zal je al je vormingsattesten ook daar (dus op één en dezelfde plek) terug kunnen vinden.

Geen paniek voor wat je oude attesten betreft. In de loop van komende weken worden de reeds behaalde attesten overgezet naar het nieuwe platform en kan je ze daar raadplegen.

Weet dat alle nieuwe stagiairs sinds 1 januari verplicht zijn om alle e-learningmodules volgen. Deze cursussen bevatten basisleerstof die nuttig is voor alle BIV-leden, ongeacht de kolom van het tableau waarop ze zullen ingeschreven worden. 

! Opgelet: voortaan zal de e-learning nog voor maximaal 2 uur van je jaarlijkse permante vormingsplicht meetellen!

Tot slot geven we mee dat een aantal e-learningcursussen recent geüpdatet werden. Het gaat om het reglement van plichtenleer, het Vlaamse huurdecreet, de Brusselse huurordonnantie en de syndicus.

Nieuwstags