Dit nieuws is 7 jaar oud en is mogelijk niet meer actueel. Consulteer het nieuwsoverzicht voor up-to-date nieuws.

Terug naar het overzicht

Luc Machon unaniem verkozen als CEPI-CEI voorzitter

woensdag 16 november 2016

Luc Machon unaniem verkozen als CEPI-CEI voorzitter

BIV-ondervoorzitter Luc Machon werd afgelopen vrijdag unaniem verkozen als voorzitter van de Europese vastgoedmakelaarskoepel CEPI-CEI. Hij gaat zijn kennis en ervaring op Europees niveau aanwenden voor CEPI-CEI, waar hij de Duitser Jens-Ullrich Kiessling opvolgt.

“Als voorzitter van de Europese vastgoedassociatie wil ik Europa dichter bij de vastgoedmakelaar brengen en focussen op de kwaliteit van de vastgoedmakelaardij. De digitalisering van de strijd tegen witwas is daarbij een belangrijk aandachtspunt.”, stelt Machon ambitieus. “Aandacht voor samenwerking tussen nationale organisaties en permanente vorming van hun leden staan hierin eveneens voorop.”

CEPI-CEI is de Europese vastgoedassociatie die de belangen van de vastgoedprofessionals uit 21 Europese lidstaten behartigt. Dat doet ze door in te zetten op meer professionalisme in het Europese vastgoed, door de vingers aan de pols te houden van de lidstaten, door te waken over de kwaliteit en het kennisniveau van vastgoedprofessionals en door het faciliteren van netwerken over de Europese grenzen heen. De organisatie zet zich in voor minimumnormen en –vereisten voor wie in het vastgoed actief wil zijn, bijvoorbeeld op het vlak van opleiding. De organisatie heeft haar hoofdzetel in Brussel.

Nieuwstags