Dit nieuws is 5 jaar oud en is mogelijk niet meer actueel. Consulteer het nieuwsoverzicht voor up-to-date nieuws.

Terug naar het overzicht

BIV Roadshow 2018

woensdag 12 september 2018

BIV Roadshow 2018

De kerntaken van het BIV zijn bekend. Maar die kerntaken vullen we ruimer in dan je misschien op het eerste zicht zou vermoeden. En net als jij, streven we ernaar om elke dag beter te doen.

Zo zorgt de dienst Opsporing ervoor dat bijna elke week een illegale makelaar uit de vastgoedmarkt verdwijnt. Maar wist je dat er ook tientallen mensen hun illegale activiteiten stopzetten nog vóór het tot een rechtszaak komt? Bruno Kerckhof, directeur van de dienst Opsporing, licht toe hoe zijn team te werk gaat.

Ook BIV-voorzitter Stefaan Leliaert en ondervoorzitter Alain Deketelaere nemen het woord. Samen met juriste Ellen Dejonckheere vertellen zij in een panelgesprek over de realisaties van de voorbije maanden en de vele nieuwigheden die er zitten aan te komen. Over de nieuwe deontologie heb je waarschijnlijk al één en ander gehoord, maar je krijgt ook als eerste een blik achter de schermen van de nieuwe online stagetool die het leven van stagiairs en stagemeesters aanzienlijk zal vergemakkelijken. Om nog maar te zwijgen over de e-learning en de gewijzigde vastgoedmakelaarswet... Als je na afloop nog vragen hebt, kan je die rechtstreeks aan de voorzitter en ondervoorzitter van het BIV stellen.

Klinkt interessant? De roadshow gaat door op vrijdag 12 oktober, van 14u tot 17u30 in Salons Denotter te Zedelgem. Aansluitend is er een netwerkmoment voorzien. Je aanwezigheid telt mee voor drie uur permanente vorming.

Nieuwstags