Terug naar het overzicht

Vastgoedfotografie voor vastgoedmakelaars

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


In dit webinar gaan we samen door de verschillende stappen om succesvol een woning in beeld te brengen. Een veelgehoorde uitspraak is: "Een woning kopen is als liefde op het eerste gezicht." Dit betekent dat je slechts één kans hebt om een goede indruk te maken, en die kans begint bij het bekijken van de foto's.

Als makelaar is het daarom belangrijk om de beelden van het huis eruit te laten springen als je nieuwe kopers wilt aantrekken. We gaan dieper in op de elementen die een potentiële koper aantrekken, maar vooral ook op wat de koper doet beslissen om verder te scrollen naar het volgende pand.

Tijdens dit webinar leren we je de kneepjes van het vak om mooie beelden van een pand te maken. We behandelen niet alleen de theorie, maar we laten je ook een kijkje nemen achter de schermen van een echte vastgoedreportage!

De basisregels voor een goede reportage zijn niet moeilijk en na dit webinar ben je volledig in staat om zelf aan de slag te gaan.

Programma:

  • Wat maakt een goede vastgoedfoto
  • Goedkoop versus duur materiaal
  • Achter de schermen meekijken
  • HDR, wat is dat?
  • Tips & tricks voor succes
Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Tom Hens
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven