Terug naar het overzicht

Vastgoedbusiness boosten met AI

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Ontdek de rol van kunstmatige intelligentie (AI) in de vastgoedsector en hoe het jouw vastgoedkantoor kan transformeren in onze aankomende sessie. We starten met een overzicht van AI binnen de vastgoedwereld, waarbij je inzicht krijgt in de nieuwste trends en de impact ervan op jouw bedrijf. Deze introductie helpt je de potentie van AI in jouw kantoor te begrijpen.

We duiken daarna in het identificeren van processen die ideaal zijn voor AI-automatisering binnen jouw organisatie. Je leert welke taken en workflows door AI kunnen worden geoptimaliseerd, waardoor tijd, middelen worden bespaard en de efficiëntie en klanttevredenheid verbeteren.

Vervolgens zoomen we in op het bepalen van de afdelingen binnen jouw kantoor waar AI de meeste waarde kan toevoegen. Of het nu sales, klantenservice of vastgoedbeheer betreft, we verkennen hoe AI-oplossingen specifiek kunnen worden ingezet om aan de unieke behoeften van elke afdeling te voldoen.

Afsluitend richten we ons op het ontwikkelen van automatiseringsstrategieën voor repetitieve taken. Door deze taken te automatiseren, kan jouw team zich focussen op werkzaamheden die meer waarde en persoonlijk contact vereisen. Je krijgt praktische tips voor het implementeren van deze automatisering, van softwarekeuze tot aanpassing aan jouw bedrijfsprocessen.

Korte Samenvatting van Programmapunten:

  • Krijg een overzicht van AI in de vastgoedsector en de invloed ervan.
  • Identificeer AI-automatiseringskansen binnen jouw organisatie.
  • Bepaal waar AI de meeste waarde toevoegt binnen jouw kantoor.
  • Ontwikkel strategieën om repetitieve taken te automatiseren en efficiëntie te verhogen.

Deze sessie biedt je de essentiële kennis om AI effectief in te zetten in jouw vastgoedkantoor, zodat je voorop blijft lopen in een competitieve markt.

Doorlooptijd 120 minuten
Erkende uren 2
Lesgever(s) Dieter Vanden Heede
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven