Terug naar het overzicht

Strategisch ondernemen in de vastgoedsector

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Mensen kopen niet wat je doet, maar wel waarom je het doet.

Vastgoed is de nummer 1 business in sales. Wat maakt dat veel mensen hier een deel van willen uitmaken. Gemiddeld heeft elk kantoor in Vlaanderen 24 conculega’s die allen hetzelfde doel hebben. Maar wat differentieert het kantoor om de hoek die niets investeert in groei versus het kantoor met een duurzame langetermijnvisie? 

Of je nu net start of al jaren een marktspeler bent, een strategie in jouw business is noodzakelijk om het geloof te krijgen van klanten, medewerkers en de inwoners in jouw doelgebied. Je hebt een sterke ‘waarom’ en ‘visie’ nodig, de belangrijkste redenen waarom iemand met jou zou willen samenwerken.

Uit onderzoek is gebleken dat commissie nooit de hoofdmotivatie is van verkopers om met een specifiek kantoor samen te werken. Een sterk verhaal, waar ze in kunnen geloven staat op nummer 1.

In dit webinar leren we je een solide strategie op te bouwen met een mission statement, visieverklaring en een set kernwaarden die centraal zullen staan in jouw onderneming. Daarbovenop gaan we structuur implementeren en concrete doelstellingen zetten om het succes van jouw business te maximaliseren. Klaar voor het volgende level?

Programma

  • De basis van strategisch ondernemen
  • Een krachtige mission statement
  • Duidelijke visieverklaring
  • Kernwaarden en het waardenperspectief
  • Concrete doelstellingen opstellen
  • Structuur brengen in jouw organisatie
Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven