Terug naar het overzicht

Regio, online en netwerk prospectie

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Prospectie kan voor veel vastgoedmakelaars een uitdagende activiteit zijn. Maar het is wel de belangrijkste activiteit om jouw inkoop te stimuleren en jouw leads te vergroten. In deze online training leer je een betere strategie voor prospectie, die je in staat stelt om zowel actief als passief alle (niet) te koop gestelde panden binnen te krijgen.

Je krijgt inzicht in hoe je door de juiste acties te ondernemen, alle relevante panden binnen jouw werkgebied kunt vinden. Dit omvat niet alleen de bekende online platformen zoals Immoweb, maar ook de minder voor de hand liggende bronnen. Je leert ook hoe je jouw netwerk kunt gebruiken om jouw prospects uit te breiden.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om een effectief prospectiesysteem op te zetten dat je dagelijks nieuwe leads oplevert. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw prospectie te optimaliseren en jouw inkoop en leads te vergroten.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven