Terug naar het overzicht

permanente vorming energiedeskundige 2023: Update 2023-2024 en Case EPC GD

Betalend
E-learning

Beschrijving


De EPC regelgeving staat niet stil!In dit opleidingsonderdeel blikken we terug op enkele recente nieuwe ontwikkelingen, zoals de nieuwe EPC-pedia en de hierin toegevoegde verduidelijkingen, de renovatieverplichting, het verder omschreven toepassingsgebied (welk EPC voor welke eenheid), etc.  Daarnaast zijn er ook reeds geplande wijzigingen aan het Inspectieprotocol die vanaf begin 2024 zullen in voege treden. Er komt in 2024 een verplichte vorming over deze wijzigingen, maar we geven je hier alvast de info die je nodig hebt om van bij het begin correct te kunnen blijven werken.

Vervolgens krijg je na een korte theoretische opfrissing een case EPC GD voorgeschoteld. De case bestaat uit een beschrijving van een appartementsgebouw en één van de appartementen in dit gebouw, aan de hand plannen, foto’s, bewijsstukken en een beschrijvende tekst. Het EPC GD en het EPC van het appartement worden als begeleide oefening ingegeven in de software. Ten slotte is er aandacht voor de opmaak van  de verplichte schets: er wordt een efficiënte werkmethode voorgesteld en je krijgt een template waarmee je snel en correct je schets kan opmaken. We tonen ook hoe je snel de oppervlaktes en volumes uit je SKETCHUP kan halen.

Doorlooptijd 360 minuten
Erkende uren 3
Language Nederlands
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Georganiseerd door
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Inschrijven