Terug naar het overzicht

Het nieuwe KB bemiddelingsopdrachten (webinar on demand)

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


De opdracht tot verkoop en verhuur vormen de core-business van de vastgoedbemiddelaar.

De eerste taak van een bemiddelaar is het bijstaan van een eigenaar of verhuurder in zijn zoektocht naar een geschikte match voor zijn of haar pand.

Op 6 november verscheen een nieuw KB op de Bemiddelingsopdrachten in het Belgisch Staatsblad. Weinig regelgeving is zo belangrijk voor de vastgoedsector dan het KB Freya want het bepaalt wat er wel en niet in een bemiddelingsopdracht moet staan. Dat KB wordt nu vervangen door een nieuwe tekst. Als bemiddelaar zal je met aangepaste regels rekening moeten houden vanaf 1 februari 2024.

Waarin verschilt het nieuwe KB van het oude KB Freya en voor welke contracten/bemiddelingsopdrachten zal het KB gelden?

Leer er alles over in dit webinar on demand van 2u.

Over de docent

Jouw vakexpert voor deze opleiding is Johan Kemps. Johan is licentiaat in de rechten en heeft zijn eigen advocatenkantoor Kemps & Vanstraelen sinds 1996. Bovendien is hij sinds 2012 docent in de opleiding vastgoedmakelaar voor diverse vakken. Een ervaren docent die jou op een zeer praktijkgerichte manier de inhouden kan overbrengen!

Doorlooptijd 121 minuten
Erkende uren 2
Lesgever(s) Johan Kemps
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Georganiseerd door
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Inschrijven