Terug naar het overzicht

FIT level 2: Module 1 - De 4 omzetactiviteiten

Betalend

Beschrijving


Tijdens deze advanced sales training voor makelaars bouwen we verder op de gekende principes vanuit de FIT level I. Onder het motto dat je niet kan leren wat je nog niet kent, zetten we in op verdieping van de bestaande verkooptechnieken die je geleerd hebt tijdens de FIT level I. Dat wil zeggen dat we jou in deze level II niet overladen met modellen en structuren zoals CAPAC (Contact – Analyse – Presentatie – Argumentatie – Closing) en LAHOP (Luisteren – Analyseren – Herformuleren – Oplossing aanbieden) maar net vertragen op HOE jij deze zaken in praktijk hebt omgezet en welke resultaten jij daar momenteel mee boekt. Welke zaken werken er voor jou reeds goed en welke minder goed? Waarom werken er bestaande en succesvolle principes nog niet bij jou? Welk verhaal heb jij intern gecreëerd waardoor het nog niet werkt zoals jij het zou willen.

We zetten dus actief in op jouw persoonlijk leiderschap om de zaken vast te pakken en meer resultaat te boeken. We nemen de tijd om naar jouw weerstanden en tegenwerpingen te luisteren en gaan op zoek naar de details die het verschil maken. We gaan daarbij op zoek naar - en confronteren jou met - jouw bestaande overtuigingen om die om te zetten in nieuwe, meer effectieve overtuigingen die leiden naar meer succes in je job.

We werken met twee modules als kapstok om in te kunnen verdiepen en vertragen. Immers, jij weet wat je moet doen om succesvol te zijn, maar je past het nog niet altijd toe waardoor je nog niet het succes ervaart dat je zou kunnen bereiken. Je laat je nog te vaak beïnvloeden door moeilijke klanten en/of wisselende marktomstandigheden.

  1. Leads genereren: zorg voor voldoende leads
  2. Leads contacteren: zorg voor voldoende afspraken
  3. Gesprekken doen: sluit je gesprekken succesvol af
  4. Organisatie & opvolging: mis geen kansen meer en verhoog je kwaliteit 

Er zijn als professioneel vastgoedmakelaar maar vier activiteiten waar je 80% van je tijd dient op te focussen om succesvol te zijn. Dat wil zeggen dat je niet verder moet zoeken WAT je moet doen, maar je jezelf wel verder dient te ontwikkelen naar HOE je dit precies doet. Je optimaliseert je aanpak en verhoogt je conversieratio’s. 

Eendaags
Erkende uren 3
Language Nederlands
Lesgever(s) Kevin Geeurickx & Raf Vermeir
Interessant voor Bemiddelaar
Periode 15/11/2024

Locatie en datum


Datum Tijd Locatie Vrije plaatsen Inschrijven
15/11/2024
09:00 - 18:00 Akkerhage 10, 9000 Gent 40 Inloggen

Datum

15/11/2024

Tijd

09:00 - 18:00

Locatie

Akkerhage 10, 9000 Gent

Vrije plaatsen

40

Inschrijven

Inloggen
Real Estate Academy

Georganiseerd door
Real Estate Academy

Inschrijven