Terug naar het overzicht

Een planning maken voor inkoop

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Als vastgoedmakelaar is het belangrijk om duidelijke doelen te stellen en te weten hoe je deze kunt bereiken. Maar hoe maak je een effectieve planning die jouw carrière en jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt?

In deze online training leer je hoe je een duidelijke organisatie en structuur aanbrengt in jouw vastgoedcarrière. Je leert hoe je lange termijn doelstellingen kunt opstellen en berekenen wat je nodig hebt op het gebiedvan inkoop en verkoop om deze doelen te behalen. Daarnaast leer je hoe je prioriteiten kunt stellen in een wekelijkse planning, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw tijd en inspanningen.

Met de kennis en inzichten die je opdoet in deze training, kun je jouw organisatie en structuur optimaliseren om sneller de successen te bereiken die je voor ogen hebt.Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw carrière naar het volgende niveau te tillen en jouw doelen te bereiken.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven