Terug naar het overzicht

Data en AI voor vastgoedkantoren

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Ontdek de cruciale rol van data en kunstmatige intelligentie (AI) in de moderne vastgoedsector met dit informatieve webinar, speciaal ontworpen voor vastgoedmakelaars. In het eerste deel richten we ons op de fundamenten van data: welke soorten data zijn er, hoe kunnen problemen met datakwaliteit uw bedrijf beïnvloeden, en wat is de rol van een Customer Data Platform (CDP) in de vastgoedsector.

In het tweede deel duiken we in de basisprincipes van AI, verkennen we de verschillende bestaande AI-technologieën, en bespreken we hun praktische toepassingen in vastgoed. Leer hoe AI kan worden ingezet voor klantsegmentatie, geautomatiseerde klantinteracties, en zelfs voorspellende analyses. Dit webinar biedt een helder overzicht van hoe data en AI uw vastgoedkantoor kunnen transformeren, van operationele efficiëntie tot verbeterde klantrelaties.

Sluit aan voor een sessie vol inzichten en innovatieve ideeën om uw vastgoedkantoor toekomstbestendig te maken.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Sam Debeuf
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven