Terug naar het overzicht

ChatGPT voor vastgoedmakelaars

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Tijdens dit webinar duiken we in de basis van ChatGPT, een baanbrekende kunstmatige intelligentie die de manier waarop we vastgoed beheren, bekijken en verhandelen, transformeert. We beginnen met een introductie tot de kernprincipes van ChatGPT, waarbij we het onderscheid tussen gratis en betaalde accounts belichten en de impact van AI in de vastgoedbranche in kaart brengen.

Na deze kennismaking verdiepen we ons in de praktische toepassingen, te beginnen met klantenservice. Ontdek hoe ChatGPT kan helpen bij het automatiseren van klantenservice en het beantwoorden van veelgestelde vragen, waardoor een efficiëntere, gepersonaliseerde ervaring ontstaat. Vervolgens zullen we het potentieel van ChatGPT in het genereren van aantrekkelijke en gedetailleerde vastgoedbeschrijvingen verkennen, wat een revolutionaire verandering teweegbrengt in de manier waarop vastgoedlijsten worden gecreëerd en gepresenteerd.

De sessie gaat verder met een diepgaande blik op marktanalyse en rapportage. We onderzoeken hoe ChatGPT kan worden ingezet voor het analyseren van vastgoedmarkttrends en het genereren van samenvattende rapporten, evenals het voorspellen van markttrends en vastgoedwaarderingen. Dit biedt een ongeëvenaarde inzicht in de markt die beslissers kunnen gebruiken om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Tot slot bespreken we hoe ChatGPT als een sparringpartner kan dienen in data-analyse, waarmee vastgoedprofessionals hun gegevens beter kunnen bekijken, begrijpen en er strategisch advies uit kunnen halen. Deze sessie eindigt met een interactieve vraag-en-antwoordsessie, waarbij uw vragen door onze experts worden beantwoord.

Programma:

  • Introductie tot ChatGPT en het belang ervan in de vastgoedwereld.
  • Het gebruik van ChatGPT voor verbeterde klantenservice en gepersonaliseerde interacties.
  • Het genereren van aantrekkelijke vastgoedbeschrijvingen met AI.
  • Analyse van markttrends en rapportage voor strategische besluitvorming.
  • Data-analyse en advies met ChatGPT als sparringpartner.

Dit webinar biedt een unieke kans om de kracht van AI te begrijpen en te benutten in de vastgoedsector, waarbij u wordt voorzien van de kennis en tools om voorop te lopen in deze snel evoluerende markt.

Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Dieter Vanden Heede
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven