Terug naar het overzicht

Bezwaren effectief weerleggen

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Als vastgoedmakelaar zal je regelmatig te maken krijgen met bezwaren van potentiële klanten. Het is de kunst om deze bezwaren effectief te weerleggen om zo de kans op een verkoopopdracht te vergroten. In deze training leer je hoe je omgaat met veelvoorkomende bezwaren zoals "Ik betaal geen 3% commissie" of "Ik kan zelf ook verkopen".

Je ontdekt hoe je jouw diep verscholen overtuigingskracht kunt inzetten om de bezwaren van de klant te weerleggen. Daarnaast leer je een krachtige pitch en een 5-stappen techniek om elk bezwaar te kunnen weerleggen.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om effectief om te gaan met bezwaren van potentiële klanten. Je leert hoe je de bezwaren kunt weerleggen en hoe je de kans op een verkoopopdracht kunt vergroten. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw vaardigheden op het gebied van bezwaren weerleggen te verbeteren en jouw succes te vergroten.

 

 

 

 

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven