Terug naar het overzicht

Asbest in gebouwen herkennen (webinar on demand)

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Asbest in gebouwen: in België is het nog altijd schering en inslag. Wil je leren hoe je dit gevaarlijke materiaal kunt herkennen? Kom je beroepsmatig regelmatig in aanraking met asbest? Dan is dit webinar on demand van 2 uur een must!

Je krijgt een inleiding over asbest en waar het vandaan komt, hoe het gebruikt wordt en wat de negatieve (en positieve) eigenschappen zijn van asbest.

Je leert er ook hoe asbest te herkennen en wat asbesttoepassingen zijn in woningen.

Al deze zaken worden uitgelegd aan de hand van concrete voorbeelden, foto's en cases. Onze ervaren trainer leert je aan de hand van praktijk de kneepjes van het vak.

Je leert dus aan de hand van talrijke voorbeelden asbest beter herkennen in woningen. 

Over de trainer

Jan Panis van JRP Safety heeft meer dan 20 jaar ervaring als preventieadviseur niveau I en is deskundige asbest inventarisatie. Hij is tevens gecertificeerd trainer voor asbestopleidingen en docent veiligheidsopleidingen. Kortom, de ideale trainer voor deze opleiding!

Programma

  • Wat is asbest​
  • Hoe asbest herkennen​
  • Asbesttoepassingen in een woning​
  • Samenvatting asbesttoepassingen
Doorlooptijd 123 minuten
Erkende uren 2
Lesgever(s) Jan Panis
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Georganiseerd door
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Inschrijven