199 vormingen erkend!

199 vormingen erkend!

woensdag 17 februari 2016

Vandaag zijn er maar liefst 199 Nederlandstalige vormingen erkend. Eind 2015 waren er dat nog 82. Dat ruime aanbod wordt verzorgd door 19 vormingsverstrekkers, plus het BIV zelf als aanbieder van de gekende gratis vormingen. “Vorming is professionalisering. We zijn dus blij met de ruime, kwalitatieve keuze. De erkende vormingen handelen over zo’n uiteenlopende onderwerpen, dat niemand nog een excuus heeft om achterop te hangen. Er is werkelijk voor elk wat wils”, aldus lid van de erkenningscommissie en BIV-ondervoorzitter Luc Machon.

Volg je één van de aangeboden erkende vormingen, dan heb je de zekerheid dat de vorming meetelt als permanente vorming én voor hoeveel uur deze vorming in aanmerking komt. Wie dat wil, staat het uiteraard vrij om andere opleidingen te volgen; hierbij gebeurt de controle achteraf door de Kamers.

Opgelet: het is mogelijk dat je soms minder dan 199 vormingen in het aanbod terugvindt. Vormingen die niet meer in de (nabije) toekomst georganiseerd worden, filteren we immers netjes uit het actuele aanbod.

Consulteer het vormingsaanbodLog in om je te kunnen inschrijven!