Terug naar de zoekpagina
505750
Vastgoedmakelaar in Sint-Michiels
Bemiddelaar (titularis)
Syndicus (titularis)

PANORAMA

Hoofdkantoor

Adres

Torhoutse Steenweg 344
8200 Sint-Michiels
Stage beschikbaar

Andere kantoren en vennootschappen

Vennootschap

Panorama

Torhoutse Steenweg 344
8200 Sint-Michiels
België

Vennootschap

Gestia cvba

Torhoutse Steenweg 344
8200 Sint-Michiels
België

Stages

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

PANORAMA

Torhoutse Steenweg 344
8200 Sint-Michiels
België

Laatst bijgewerkt

Op zoek naar een leergierige BIV-stagiair(e)

Panorama is op zoek naar een gemotiveerde en commerciële BIV-stagiair(e) regio Brugge en Kortrijk om onder haar vleugels te nemen en te verrijken met kennis.
Onze expertise en jarenlange ervaring bieden ons de kans om alle aspecten van een vastgoedtransactie in de praktijk te brengen in een professionele en motiverende omgeving, gaande van prospectie en plaatsbezoeken tot onderhandelen en het sluiten van de deal.
De theorie vanop de schoolbanken in de praktijk omzetten met behulp van onze ervaren vastgoedmakelaars en zelfstandig omgaan met (potentiële) klanten behoren tot je takenpakket.
We bieden je boeiende uitdaging in een motiverende werkomgeving met energieke collega’s. Er zal worden geïnvesteerd in zowel de persoonlijke groei van de stagiair(e)s als ons kantoor.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je bent een commerciële hoogvlieger met een empathische touch waardoor je meteen aanvoelt wat de klant wenst. Dankzij je sociale skills kan je vlot en gemakkelijk contacten leggen. Je voelt je thuis in de vastgoedsector, weet je mannetje wel te staan en je verstopt jezelf niet onder je bureau als je telefoon begint te rinkelen.
Je hebt een natuurlijke gedrevenheid met een ‘work hard, play hard’ ingesteldheid en je kan je 9-to-5 mentaliteit gemakkelijk thuis laten. Zowel avond- als weekendwerk schrikken je niet af. Je hands-on denkwijze en proactieve houding maken een geboren leider van je en zorgen ervoor dat er geen stapels werk blijven liggen. Autonoom werken is geen enkel probleem voor jou en tegelijkertijd kijk je er naar uit om bij al je collega’s aan te schuiven tijdens de lunch.
Je hebt de opleiding ‘vastgoed-makelaardij’ succesvol achter de rug en wenst nu je BIV-stage te volbrengen zodat je aan de slag kan gaan als een volwaardige vastgoedmakelaar.

Zie je dit alles zitten? Aarzel dan niet en vergezel ons team!

Neem zeker contact op via jobs@panorama.immo of op 0477 09 09 09