Terug naar de zoekpagina
509622
Vastgoedmakelaar in Heverlee
Bemiddelaar (titularis)

Living Stone

Hoofdkantoor

Adres

Kardinaal Mercierlaan 81
3001 Heverlee
Stage beschikbaar

Stages

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

Living Stone

Kardinaal Mercierlaan 81
3001 Heverlee
België

Laatst bijgewerkt

Stagiair Vastgoedmakelaar regio Hasselt

Je professionele dromen realiseren binnen een hoog aangeschreven netwerk van gedreven makelaars? Bijdragen aan de vastgoedwereld in het Hasseltse? Klaar om te tonen wat jij in je mars hebt? Living Stone wants you!

Pas afgestuurd als makelaar? Je hebt goesting en grinta?

Je hebt de opleiding vastgoed afgerond en wil zo snel mogelijk je eerste stappen zetten in de vastgoedsector. Je wil vastgoedmakelaar worden in Hasselt waar je ook gaat wonen en je zakelijk netwerk wil uitbouwen. Je wil met de intensieve en professionele steun van een sterk en dynamisch merk als Living Stone een belangrijke vastgoedspeler in jouw regio worden.

Wat bieden wij?

Living Stone biedt jou een plek binnen een sfeervolle en aangename werksfeer bij een ervaren vastgoedspeler met alle nodige expertise om jou in het Hasseltse bij te staan. Naast een sterk team en interessante voordelen bieden we ook een marktconform loon afgestemd op jouw resultaten. Leef jij vastgoed? Aarzel niet en contacteer ons op vacature@living-stone.be of op het nummer 0475 399 699.

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

Living Stone

Kardinaal Mercierlaan 81
3001 Heverlee
België

Laatst bijgewerkt

Stagiair Vastgoedmakelaar regio Brussel

Je professionele dromen realiseren binnen een hoog aangeschreven netwerk van gedreven makelaars? Bijdragen aan de vastgoedwereld in het Brusselse? Klaar om te tonen wat jij in je mars hebt? Living Stone wants you!

Pas afgestuurd als makelaar? Je hebt goesting en grinta?

Je hebt de opleiding vastgoed afgerond en wil zo snel mogelijk je eerste stappen zetten in de vastgoedsector. Je wil vastgoedmakelaar worden in Brussel waar je ook gaat wonen en je zakelijk netwerk wil uitbouwen. Je wil met de intensieve en professionele steun van een sterk en dynamisch merk als Living Stone een belangrijke vastgoedspeler in jouw regio worden.

Wat bieden wij?

Living Stone biedt jou een plek binnen een sfeervolle en aangename werksfeer bij een ervaren vastgoedspeler met alle nodige expertise om jou in het Brusselse bij te staan. Naast een sterk team en interessante voordelen bieden we ook een marktconform loon afgestemd op jouw resultaten. Leef jij vastgoed? Aarzel niet en contacteer ons op vacature@living-stone.be of op het nummer 0475 399 699.