Terug naar de zoekpagina
504064
Vastgoedmakelaar in Verrebroek
Bemiddelaar (titularis)
Syndicus (titularis)

Hippique Immo

Hoofdkantoor

Adres

Sint-Laurentiusstraat 50D
9130 Verrebroek
Stage beschikbaar

Stages

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

Hippique Immo

Sint-Laurentiusstraat 50D
9130 Verrebroek
België

Laatst bijgewerkt

Dag nieuwe collega,

Heb je (bijna) je professionele bachelor op zak?

Ben je gebeten door vastgoed gelgen ein het agrarisch gebied en gedreven om een erkende BIV-makelaar te worden? Houd je van de buitenlucht en dieren, in het bijzonder paarden?

Dan is Hippique.Immo misschien wel op zoek naar jou?

Als BIV-stagiair bij Hippique.Immo leer je de boeiende wereld van het paarden- en landelijk vastgoed kennen binnen een jong en dynamische team. Je stagemeester en ook de andere erkende makelaars loodsen jou doorheen je eerste ervaring in deze boeiende wereld.

Na een grondige inwerkperiode mag je al snel zelfstandig aan het werk. Je wordt gaandeweg ingezet bij alle stappen van het verkoopsproces en krijgt aldus ook inzicht in de marketing en administratieve ondersteuning die bij het inkopen en verkopen van vastgoed komt kijken. Je mag een gevarieerd scala aan taken uitvoeren, gaande van het scouten van de vastgoedmarkt, de presentatie van dossiers en actief ondersteunen bij prospectie tot het opmaken van waardebepalingen en aan de bezoeken deelnemen met potentiële kopers. 

Via diverse opdrachten werk je gericht naar je praktische bekwaamheidsproef toe. Er staan verschillende “ seniors” voor je klaar om je hier probleemloos door te helpen

Zo zul je nog voor het einde van je stage al helemaal klaar zijn om zelfstandig en autonoom je eigen regio te bewerken, eigen inkopen te doen, een portefeuille aan panden te beheren en succesvol verkopen af te ronden in samenwerking met je stagemeester!

Heel graag werken we samen met jou naar een samenwerking op lange termijn!

Neem zeker bij interesse contact met ons op en stuur je CV via info@hippique.immo aan ons door. Wij kijken er naar uit. 

Het Hippique.Immo team