Terug naar de zoekpagina
504757
Vastgoedmakelaar in Sint-Michiels
Bemiddelaar (titularis)
Syndicus (titularis)

PANORAMA

Hoofdkantoor

Adres

Torhoutse steenweg 344
8200 Sint-Michiels
Stage beschikbaar

Andere kantoren en vennootschappen

Bijkantoor

Panorama Brussel

Zuiderlaan 14, 1
1731 Zellik
België

Vennootschap

GESTIA

Torhutse Steenweg 344
8200 Sint-Michiels
België

Stages

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

PANORAMA

Torhoutse steenweg 344
8200 Sint-Michiels
België

Laatst bijgewerkt

In- en verkoper bedrijfsvastgoed regio West-Vlaanderen

Talent voor prospecteren, relaties onderhouden en closen!

• Je zal een bestaande portefeuille overnemen en d.m.v. prospectie uitbreiden.

• Hierbij ligt de focus op het inkopen van bedrijfsvastgoed in West-Vlaanderen.

• Je komt in contact met eigenaars en met hen zal je overleggen om de best mogelijke uitkomst te bekomen.

• Ook het aanwezige klantenbestand krijg je in handen dat je zal aanvullen met nieuwe contacten.

• Hierdoor kan je meteen plaatsbezoeken inplannen met geïnteresseerden en gebouwen gaan bezoeken…

• … en het (aan- en) verkoopproces van A tot Z begeleiden en uiteindelijk afsluiten.

• Eigenaars zullen je contacteren met de vraag om hun eigendom te verkopen / verhuren, maar ook zoekenden zullen je contacteren, waarbij je de noden zal bepalen en de aanvraag zal formaliseren.

• Je wordt (grotendeels) ondersteund door onze sales support, waardoor jij je kan focussen op je job: inkopen en verkopen/verhuren.

• Op kantoor zal je oa. afspraken inplannen in je agenda en klanten ontvangen. Ook zal je hier de telefonische opvolging van je klanten / bezoeken kunnen doen.

Alle info op: https://jobs.panorama.immo/nl of solliciteer via jobs@panorama.immo

Op zoek naar stagiair-bemiddelaar

Panorama Brussel

Zuiderlaan 14, 1
1731 Zellik
België

Laatst bijgewerkt

We zijn op zoek naar een stagiair (tweetalig) voor de kantorenmarkt regio Vlaams-Brabant

Je zal een bestaande kantorenportefeuille overnemen in de regio n en d.m.v. prospectie uitbreiden. Hierbij kom je in contact met een divers cliënteel van vastgoedeigenaren. Met hen zal je overleggen om zo een succesvol mogelijke verkoop of verhuur van hun bedrijfsvastgoed te realiseren. Daarnaast ondersteun je bedrijven bij hun zoektocht naar een nieuw kantoor en begeleid je hen gedurende het volledige proces. Dit is onder meer door de plaatsbezoeken in goede banen te leiden, bemiddelen tussen huurder & verhuurder of koper & verkoper en verkoop- of huurovereenkomsten af te sluiten. Hierbij word je waar nodig ondersteund door de back office van Panorama. Je maakt het verschil door de noden van de klant goed aan te voelen en een passie voor bedrijfsvastgoed te hebben.

Alle info op: https://jobs.panorama.immo/nl of solliciteer via jobs@panorama.immo

 

Op zoek naar stagiair-syndicus

GESTIA

Torhutse Steenweg 344
8200 Sint-Michiels
België

Laatst bijgewerkt

GESTIA, onderdeel van Panorama, is sinds jaar een dag een gevestigde waarde in het syndicuslandschap van Vlaanderen, zowel voor residentieel vastgoed als bedrijfsvastgoed. Onder de leuze 'beter een goeie syndicus dan een verre vriend' staat Gestia in voor het complete beheer van de gemeenschappelijke delen, zowel op juridischtechnisch als administratief vlak.

Wegens de groei van ons kantoor zijn we op zoek naar een secure syndicus voor West-Vlaanderen.

Jobinhoud

Je zal mee instaan voor het beheer van een mooie portefeuille (appartementen en bedrijfsgebouwen) in hoofdzaak West-Vlaanderen. Voor de mede-eigenaars, huurders en leveranciers fungeer je als rechtstreeks aanspreekpunt. Je zal hun vragen beantwoorden, problemen (ter plaatste) oplossen en hen uitnodigen voor de jaarlijkse algemene vergadering.

Bij dringende interventies zorg je voor een oplossing. Hierbij volg je het dossier op en zorg je voor de administratie & facturatie.

Tevens sta je in voor de opmaak van het jaarlijkse beheerbudget en kijk je afrekeningen na. Op de algemene vergaderingen neem je de leiding en fungeer je als spilfiguur.

Uitvalsbasis in Brugge

Het hoofdkantoor is gelegen langs de bedrijvige Torhoutse Steenweg te Brugge (Sint-Michiels), op amper 500 m van de Expressweg.

Vereisten

Je hebt (een eerste) ervaring als syndicus. Je bent communicatief, administratief en cijfermatig sterk en werkt klantgericht. Dankzij je assertiviteit kan je gemakkelijk vergaderingen leiden.

In ruil voor al je inzet :

Bieden we je mooie carrièrekansen aan in combinatie met een meer dan competitief loonpakket aangevuld met extralegale voordelen zoals oa. een bedrijfswagen met tankkaart. Maar vooral bieden we je een plekje aan in het leukste vastgoedteam van Vlaanderen met een hoop ambitieuze collega’s in een amicale werksfeer waar er af en toe plaats is voor een leuke teambuilding met borrel.

Alle info op: https://jobs.panorama.immo/nl of solliciteer via jobs@panorama.immo