Dit nieuws is 9 jaar oud en is mogelijk niet meer actueel. Consulteer het nieuwsoverzicht voor up-to-date nieuws.

Terug naar het overzicht

MyRent Pro: gebruikers aan het woord

woensdag 10 juni 2015

MyRent Pro: gebruikers aan het woord

Vorige week herinnerden we aan MyRent Pro, de nieuwe tool die je online je huurovereenkomsten laat aanmaken, beheren en registreren. Deze week laten we enkele gebruikers aan het woord.

"Wat ons absoluut de grootste tijdswinst oplevert aan MyRent Pro, is het feit dat we niet meer om de haverklap op en af moeten rijden naar de registratiekantoren van Brugge, Oostende of Gent", zegt Simon Jacxsens van het vastgoedkantoor Meuleman en Loeters, dat al volop gebruik maakt van de nieuwe tool. Bij Magalie Baeyens van Dewaele Gent is te horen dat ook de verwerking van de dossiers zelf via de tool veel sneller gaat dan op het registratiekantoor. "Vroeger duurde dat zo'n 3 maand, maar via MyRent Pro is de wachttijd gedaald naar 2 à 3 weken!" En zelfs dat kan nog een stuk minder, want volgens Kristel De Wilde van Dewaele Brugge is de verwerking "meestal op één of twee dagen" in orde. Al ligt dat misschien aan het feit dat in Brugge het pilootproject liep en men daar in het registratiekantoor al een stuk geroutineerder is in het verwerken van digitale dossiers. De Wilde, die in de testfase mee aan de uitbouw van de tool werkte, haalt ook nog aan als pluspunt dat wie veel dossiers beheert in de tool eenvoudigweg kan zoeken op adres, eigenaar, huurder of referentiecode, wat het veel vlotter maakt om iets terug te vinden als iemand daarom vraagt.

Kortom, het hoeft niet te verbazen dat niemand van de geïnterviewden er aan denkt om te stoppen met het gebruiken van MyRent Pro. "We gaan er niet van afstappen", aldus Jacxsens.

"Wie nog twijfelt, moet het gewoon eens proberen", besluit Baeyens. "Dan zullen ze het zelf wel zien."

Wil je net als deze mensen ook profiteren van de nieuwe tool, ga dan naar www.myrentpro.be. Je hoeft je enkel nog aan te melden. Waarom wachten?

Nieuwstags