Dit nieuws is 8 jaar oud en is mogelijk niet meer actueel. Consulteer het nieuwsoverzicht voor up-to-date nieuws.

Terug naar het overzicht

Gloednieuwe vormingstool: Edux!

donderdag 12 november 2015

Gloednieuwe vormingstool: Edux!

BIV trekt alle registers open met nieuwe tool voor erkenning, beheer en promotie van vastgoedvormingen

Wie deze week de BIV-pagina’s op de sociale media bezocht, heeft ongetwijfeld de aankondiging van Edux opgemerkt. Met Edux, ons gloednieuwe en gratis platform voor opleidingsorganisaties, trekken we alle registers open en zetten we nóg meer in op professionalisering door bijscholing en kennisverwerving.

Hoezo?

Bij het bepalen of ieder van ons zijn of haar vormingsverplichting is nagekomen, houdt het BIV rekening met het aantal uren dat iemand erkende vormingen gevolgd heeft. Tot voor kort bestond het aanbod erkende vormingen echter uitsluitend uit vormingen die het Instituut zelf organiseerde en moest de Uitvoerende Kamer (UK) achteraf uitmaken of een andere vorming in aanmerking kon komen. Dat was een situatie die veel onzekerheid opleverde. Maar daar komt nu verandering in!

Alle organisatoren van vastgoedvormingen kunnen via Edux een erkenning aanvragen en binnenkort hun erkende vormingen publiceren op de nieuwe BIV-website.

Ongeziene stap

Edux plaveit de weg voor al wie kwalitatieve vormingen organiseert om een erkenning te bekomen. Op die manier nemen we de bestaande onzekerheid weg, want aanwezigheidsattesten van erkende vormingen tellen sowieso mee. Maar niet minder belangrijk: we zetten een ongeziene stap in het uitbreiden van het (erkende) vormingsaanbod, wat zowel iedere vastgoedmakelaar individueel als de sector in zijn geheel ten goede komt.

Organiseer je zelf vastgoedvormingen? Ontdek alles over Edux of word erkend vormingsverstrekker!

Nieuwstags