Terug naar het overzicht

Succesvol posten op sociale media voor de vastgoedmakelaar

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Sociale media platformen zoals Instagram, Facebook en Linkedin zijn nog moeilijk weg te denken uit het leven van een vastgoedprofessional. Communiceren met de doelgroep van kopers, huurders en eigenaars verloopt voor een belangrijk deel via deze kanalen. De strijd om de aandacht van de doelgroep woedt hevig en dat maakt dat een post echt goed moet zijn om engagement te krijgen.

Voor vastgoedadvertenties gelden strikte regels voor wie wil adverteren op Instagram en Facebook.Het is daarom interessant om in de advertentie niet noodzakelijke in te zoomen op een specifiek pand, maar wel op het type vastgoed dat een kantoor gebruikt.De bestaande eigenaars en medewerkers binnen het kantoor zijn belangrijke ambassadeurs van sociale media inhoud.

Dit webinar geeft, op een heel praktische manier, tips aan professionals uit de vastgoedsector over hoe ze succesvol kunnen posten op sociale media platformen zoals Facebook, Instagram en Linkedin.

Dit webinar on demand is 100% afgestemd op professionals uit de vastgoedsector.

Over de trainer

Lieven Van de Velde is een energiek, creatief persoon die theoretische kennis en praktijkervaring in de juiste dosis combineert.Hij is al sinds 1996 actief als freelancer in de digitale wereld en een veelgevraagd spreker op lezingen en trainingen. Ondertussen inspireerde hij al meer dan 40.000 ondernemers rond thema's als digitale marketing, e-commerce en ondernemerschap.Starters en ondernemers helpen is zowat zijn voornaamste drijfveer. Dat doet hij dagelijks als coach en trainer, maar ook als als actief vrijwillig bestuurslid bij UNIZO Vlaams-Brabant & Brussel.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Lieven Van De Velde

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Georganiseerd door
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Inschrijven