Terug naar het overzicht

Permanente vorming energiedeskundige: verplichte inhoud + bouwfysica

Betalend
E-learning

Beschrijving


Belangrijke permanente vorming voor energiedeskundigen type A: het inspectieprotocol wijzigt vanaf 1 januari 2024 en dient dadelijk toegepast te worden in het opmaken van jouw nieuwe EPC’s.

NIEUW PROTOCOL 2024!

Vanaf januari 2024 is een vernieuwd inspectieprotocol van kracht voor de opmaak van EPC’s. De opleiding rond de wijzigingen is verplicht voor alle Energiedeskundigen Type A.Naast de wijzigingen wordt ook verder ingegaan op een aantal belangrijke items zoals het toepassingsgebied, veelgemaakte fouten en duiding bij de aannames in het IP en de aanbevelingen in het EPC.Het protocol is definitief en de aangepaste software moet worden gebruikt vanaf januari, wacht dus niet en volg de permanente vorming zo snel mogelijk, zo ben je helemaal mee en klaar om correcte EPC’s op te stellen.

Vervolgens herhalen we de inleiding tot de bouwfysica: Hoe zat het nu weer met die isolatieberekeningen? Wat is een goeie isolatie dikte om te voldoen aan de doelstelling 2050? Wat is die Sd-waarde waar een dampscherm volgens het Inspectie Protocol moet aan voldoen om isolatie te mogen veronderstellen? Op 4 uur krijg je een gecondenseerde herhaling van alle basisfysica die je nodig hebt als Energiedeskundige Type A, inclusief enkele praktische oefeningen en vragen voor zelf-evaluatie.

Doorlooptijd 420 minuten
Erkende uren 7
Language Nederlands
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Georganiseerd door
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Inschrijven