Terug naar het overzicht

permanente vorming energiedeskundige 2023: Update 2023-2024 en Virtuele stage

Betalend
E-learning

Beschrijving


De EPC regelgeving staat niet stil!In het eerste opleidingsonderdeel blikken we terug op enkele recente nieuwe ontwikkelingen, zoals de nieuwe EPC-pedia en de hierin toegevoegde verduidelijkingen, de renovatieverplichting, het verder omschreven toepassingsgebied (welk EPC voor welke eenheid), etc.  Daarnaast zijn er ook reeds geplande wijzigingen aan het Inspectieprotocol die vanaf begin 2024 zullen in voege treden. Er komt in 2024 een verplichte vorming over deze wijzigingen, maar we geven je hier alvast de info die je nodig hebt om van bij het begin correct te kunnen blijven werken.

Vervolgens nemen we je mee op het terrein via een virtuele stagedag: via ter plaatse opgenomen videofragmenten door een professionele cameraploeg word je ondergedompeld in een EPC-dossier waarvan we samen het EPC opstellen. Zo vergaar je praktische tips en tricks terwijl je aftoetst of je aanpak nog overeenstemt met het inspectieprotocol.

Doorlooptijd 360 minuten
Erkende uren 3
Language Nederlands
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Georganiseerd door
Skilled by (SYNTRA Midden Vlaanderen)

Inschrijven