Terug naar het overzicht

Openbare verkoop en Biddit

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Openbare verkoop en Biddit (webinar on demand): waarom zou je deze opleiding volgen?

De openbare verkoop is vaak een alternatief voor de onderhandse verkoop en betekent zeker niet altijd dat een lagere opbrengst wordt bekomen. De wetgever heeft zich de laatste jaren ingezet om deze vorm van veilingverkoop aantrekkelijker te maken en aan te passen aan de moderne praktijk. Biddit is het sluitstuk daarvan : hier doet de digitalisering definitief haar intrede. 

We combineren de huidige wetgeving inzake de openbare verkoop met praktische aspecten rond digitalisering en coronamaatregelen.

De openbare verkoop als oude formule wordt momenteel in snel tempo aangepast aan de moderne praktijk. Via deze webinar on demand krijg je een duidelijk beeld van wat de mogelijkheden zijn en hoe je je als vastgoedmakelaar kan voorbereiden op deze materie.

Je kan deze webinar bekijken waar en wanneer je wil. Deze webinar maakt deel uit van het traject " " .

Over de docent

Jouw vakexpert voor deze opleiding is Johan Kemps. Johan is licentiaat in de rechten en heeft zijn eigen advocatenkantoor Kemps & Vanstraelen sinds 1996. Bovendien is hij sinds 2012 docent in de opleiding vastgoedmakelaar voor diverse vakken. Een ervaren docent die jou op een zeer praktijkgerichte manier de inhouden kan overbrengen!

Doorlooptijd 120 minuten
Erkende uren 2
Lesgever(s) Johan Kemps

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Georganiseerd door
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Inschrijven