Terug naar het overzicht

Inspirerend coachen van een vastgoedteam

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


You don’t build a business — you build people — and then people build the business.

Een commercieel team leiden betekent meer dan een sales presentatie meegeven en een resultaat verwachten. Goede commerciële medewerkers moet je voorzien van de juiste coaching en training. Het is niet zozeer management, het is 'people' management dat het verschil zal maken. Ben jij een baas die gooit met bevelen of ben je een intrinsiek leider waarvoor jouw medewerker door het vuur willen gaan?

Coaching is een krachtig instrument die de commerciële resultaten kan verhogen en de spirit van jouw teamleden zal verbeteren. Een ware leider zit dan ook in met de groei van elke medewerker en houdt niet enkel zijn resultaten bij maar ondersteunt hem/haar in elk deel van zijn functie. Hij of zij stelt vragen, geeft minder advies en laat een sterke indruk na achter elke one-on-one. Een coach laat mensen groeien door zelf te oplossing te vinden in tegenstelling tot steeds te zeggen 'hoe iets moet'.

Daarnaast zorgt de teamleider ervoor dat zijn team wordt voorzien van een intern opleidingsaanbod zodanig de medewerkers steeds 'on top of their game' blijven en de vaardigheden aanleren die nodig zijn om te groeien in hun functie en hun commerciële resultaten te verbeteren.

In dit webinar leren we je hoe je kan transformeren naar een ware 'people' manager die steeds de juiste vragen stelt, zijn team intrinsiek kan motiveren en ze begeleid in hun persoonlijke groei. We leren je hoe je een commercieel team goed kan opvolgen, de verschillende meetings en een bewezen structuur tijdens one-on-one's. Focus op groei, niet op bevelen. 

Programma

  • Ontwikkel een intern trainingsprogramma
  • De fundamenten van People Management
  • Opvolgen van een commercieel team + tools
  • De 7 coachingsvragen
  • Korte maar effectieve 1 op 1 meetings
  • Medewerkers begeleiden naar resultaten
Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven