Terug naar het overzicht

Informatieverplichtingen bij verkoop van vastgoed anno 2024

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Informatieverplichtingen bij verkoop van vastgoed anno 2024: de belangrijkste aandachtspunten voor het geldig tot stand komen van een koop-verkoop van onroerend goedMr. Mario Deketelaere, advocaat Baker & McKenzie, professor KULeuven & docent Karel de Grote Hogeschool (Antwerpen)

De lesgever bespreekt de belangrijkste aandachtspunten voor het geldig tot stand komen van een koop-verkoop van onroerend goed in 2024 en bekijkt ook het geheel van bijzondere informatieverplichtingen. We staan ook stil bij de mogelijke risico's, gevolgen en sancties bij tekortkomingen op het vlak van informatieverstrekking. Er wordt ook aandacht besteed aan nieuwigheden met betrekking tot EPC, asbest, waterproblematiek en de aanpassingen aan het nieuwe Burgerlijk Wetboek (B.W.)

Doorlooptijd 240 minuten
Erkende uren 4
Lesgever(s) Mr. Mario Deketelaere, advocaat Baker & McKenzie, professor KULeuven & docent Karel de Grote Hogeschool (Antwerpen)
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Confocus bvba

Georganiseerd door
Confocus bvba

Inschrijven