Terug naar het overzicht

Identificeren van inkoopleads voor vastgoedmakelaars

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Als vastgoedmakelaar zijn leads de sleutel tot het uitbouwen van jouw business en carrière. Maar welke soorten leads zijn er en waar kun je ze vinden?

In deze online training leer je waar je precies leads kunt verzamelen en hoe je deze kunt identificeren. Je ontdekt hoe je niet alleen te koop aangeboden leads, maar ook niet-te-koop leads kunt vinden. Dit kan gaan van particuliere verkopers tot potentiële kopers in jouw bestand, of zelfs de buurman die zijn woning wil verkopen omdat hij met pensioen gaat.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om effectief inkoopleads te identificeren en jouw business en carrière te laten groeien. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw leads te optimaliseren en jouw klantenbestand uit te breiden. 

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven