Terug naar het overzicht

Het inkoopgesprek in 7 stappen

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Haal 2x zoveel opdrachten uit jouw inkoopgesprekken

Bij commerciële gesprekken is het belangrijk om een gestructureerde benadering te volgen. De meeste inkopers kijken naar de woning en doen een samenwerkingsvoorstel zonder écht effectief een vertrouwen op te bouwen, te luisteren naar de behoefte of een voorstel op maat te doen. Terwijl een duidelijk stappenplan jouw kansen op een verkoopopdracht aanzienlijk vergroten.

Het doel is om vertrouwen te winnen.

In dit webinar beschrijven we de 7 stappen die je doorloopt tijdens een inkoopgesprek. Je leert wat er bij elke stap moet gebeuren, waarom voorbereiding noodzakelijk is en hoe je de beste resultaten behaalt.

Daarnaast geven we concrete tips om sneller het vertrouwen te krijgen, hoe je beter de behoefte bepaalt en hoe je jouw bedrijf zo effectief mogelijk kunt verkopen.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om meer resultaat uit je inkoopgesprekken te halen, dan zal dit webinar je het vertrouwen en technieken geven dat je nodig hebt om meer resultaat te boeken.

Programma

  • Start voorbereid aan een inkoopgesprek
  • Bouw sneller aan een vertrouwensband
  • Ontmasker de behoefte van de eigenaar
  • Creëer een aantrekkelijke kantoorpresentatie
  • Leer afsluiten met opdracht tot gevolg
Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven