Terug naar het overzicht

Een effectieve opvolgingsstrategie

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Een inkoopgesprek is een geweldige kans om het beste van jezelf te geven en een verkoopopdracht te winnen. Maar hoe begin je hieraan en hoe bereid je je voor? Bij commerciële gesprekken is het belangrijk om een gestructureerde benadering te volgen. Veel inkopers kijken naar de woning en doen een samenwerkingsvoorstel zonder echt te luisteren naar de behoeften van de klant of een op maat gemaakt voorstel te doen.

In deze online training leer je een effectieve structuur voor inkoopgesprekken die je helpt om vertrouwen op te bouwen met de klant, te luisteren naar hun behoeften en een op maat gemaakt voorstel te doen. Je leert hoe je je kunt voorbereiden op een inkoopgesprek en hoe je een gestructureerd plan kunt opstellen om de klant te overtuigen.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om gestructureerde en effectieve inkoopgesprekken te voeren en meer verkoopopdrachten te winnen. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw inkoopvaardigheden te verbeteren en jouw succes te vergroten.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven