Terug naar het overzicht

De behoefte zoeken van de verkoper

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Het ontdekken van de behoefte van de verkoper is een cruciaal aspect van het inkoopgesprek. Op basis van deze behoefte weet je hoe je jouw inkooppresentatie kunt opbouwen en wat je zeker in de verf moet zetten. Het zal ook bepalen wat jouw toegevoegde waarde is in jullie relatie. Helaas laten veel inkopers dit aspect vaak links liggen, terwijl het essentieel is om succesvol te zijn in het vastgoedvak.

In deze online training leer je hoe je doelgerichte vragen kunt stellen om de behoefte van de verkoper te ontdekken. Je leert hoe je open vragen kunt stellen die de eigenaar volledig voor je zullen ontcijferen. Dit helpt je om een beter inzicht te krijgen in wat de verkoper echt nodig heeft en hoe je daarop kunt inspelen om de verkoopopdracht binnen te halen.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in deze training, ben je in staat om de behoefte van de verkoper effectief te ontdekken en jouw inkooppresentatie op maat te maken. Of je nu een beginnende of ervaren vastgoedmakelaar bent, deze training helpt je om jouw vaardigheden op het gebied van behoefteontdekking te verbeteren en jouw succes te vergroten.

Doorlooptijd 60 minuten
Erkende uren 1
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven