Terug naar het overzicht

De Alle Bouwplaats Risico’s Verzekering (ABR)

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Webinar on demand - u krijgt onmiddellijk toegang tot deze opleiding en kan deze op eigen tempo bekijken, zo vaak u wilt

De ABR-verzekering vergoedt de schade aan bouwwerken, zonder dat er eerst moet worden uitgezocht of en wie er aansprakelijk is voor de schade, zodat enerzijds de schade vergoed wordt en anderzijds de bouwwerken geen vertraging oplopen.

Een ABR-polis moet uiteraard voor aanvang van de werken worden afgesloten en geldt zowel voor de bouwtermijn, dus tot de voorlopige oplevering of ingebruikname als voor de onderhoudstermijn. Optionele waarborgen zijn de aansprakelijkheid voor burenhinder en de aansprakelijkheid alle vaklui en betrokken partijen.

Tijdens deze webinar on demand krijgt u een overzicht van deze specifieke verzekering, aangevuld met heel wat tips & tricks vanuit de ruime praktijkervaring van dhr. Paul Van Buggenhout (Allianz).

Doorlooptijd 120 minuten
Erkende uren 2
Lesgever(s) Dhr. Paul Van Buggenhout, Key Expert Engineering Allianz Belgium
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
LegalNews/LegalLearning

Georganiseerd door
LegalNews/LegalLearning

Inschrijven