Terug naar het overzicht

De 6 essentiële stappen bij het rekruteren van medewerkers

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Alleen ga je snel, samen kom je verder...

Als je serieus met jouw vastgoedkantoor bezig bent, wordt je waarschijnlijk verteerd door vragen zoals: Hoe kan mijn bedrijf groeien? Hoe verhoog ik de omzet? Hoe creëer ik meer leads? En hoe blijft mijn bedrijf draaien als ik 2 maanden op vakantie ben?

Vastgoedmakelaars mogen het belang van hun team en de vitale rol die het speelt in de groei van een organisatie niet onderschatten. Het bouwen van een team verhoogt niet alleen de inkomsten, maar het heeft ook een sterke impact op de merkreputatie, de langetermijnrelaties met klanten, het behoud van klanten en de algemene groei van het bedrijf.

Rekruteren is een dagdagelijkse verantwoordelijkheid van de leider

Toch rekruteren de meeste ondernemers enkel op het moment dat ze iemand nodig hebben waardoor ze altijd voor de 'snelle' oplossing moeten kiezen en vaak de verkeerde beslissingen maken. Daarnaast is er vaak geen structuur of leidraad (vb. zoals een commercieel structuur instaat voor succes in sales) en is rekruteren meer een gok dan een strategie. Stel je voor dat er een systeem zou bestaan waar jij ten alle tijden kunt kiezen uit een poule van gescreende kandidaten, mensen waar jij met wilt samenwerken.

In dit webinar leren we je de strategie van topwervers in en buiten de vastgoedsector. We leren je hoe je jezelf optimaal kan voorbereiden om vervolgens zeer actief kandidaten aan te trekken. Daarnaast krijg je 1 van de sterkste wervingsprocessen (in 6 stappen) waardoor je in 90% van de tijd de 'juiste' kandidaten zal werven die jij kan omzetten in resultaat. Kortom, een succesvol team bouwen.

Programma

  • Functieomschrijving vs Vacature
  • Succesvolle structuur in 6 stappen
  • Vind kandidaten via diverse kanalen
  • Ontmasker gedrag en situatie met de SPIN methode
  • Leer krachtig rekruteren met voorbeeldvragen
  • Een onboarding met direct resultaat tot gevolgd
Doorlooptijd 180 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Kenny Rotthier
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven