Terug naar het overzicht

Content maken voor Tiktok & Instagram Reels

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Leer de kneepjes van de platformen kennen & hoe je het maximale rendement met minimale moeite kan bereiken.

Je kan tegenwoordig niet meer om TikTok & Instagram heen. Het grootste deel van Gen Y (mensen geboren tussen 1986-2000) zijn dan ook heel actief aanwezig op deze platformen. Zij zijn digital nomads, ze zijn opgegroeid tussen de reclameblokken op TV en ze zijn daardoor ook heel kritisch geworden over welke content ze consumeren. Ze slikken niet gewoon elke marketingkreet die je slaakt. Ze willen meer.

Marketing in 2024 is meer dan gewoon verkondigen dat je beste of goedkoopste bent. Mensen willen een connectie met een bedrijf. Ze willen geïnspireerd worden, ze willen jou persoonlijk leren kennen, een klik opbouwen & bijleren dankzij jou.

TikTok & Instagram Reels spelen hier perfect op in. Zij faciliteren zowel het brengen van de inhoud van de boodschap als de perfecte manier waarop deze gebracht kan worden. Door gewoon dezelfde Marketingboodschappen die je op andere Marketingkanalen plaatst te gaan kopiëren zal je maar weinig impact maken. Gen Y wil dan ook niet een 100ste Marketingboodschap lezen.

Programma

  • Mogelijkheden van TikTok & Instagram Reels voor vastgoed in 2024
  • Hoe gaan we onze Marketing nu anders aanpakken (dan vroeger)
  • Hoe kan je de juiste video's & afbeeldingen ontwerpen
  • Adverteren via TikTok
Doorlooptijd 179 minuten
Erkende uren 3
Lesgever(s) Maxiem Depypere
Interessant voor Bemiddelaar & Syndicus

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Immoversity

Georganiseerd door
Immoversity

Inschrijven