Terug naar het overzicht

Antiwitwaswetgeving voor de vastgoedmakelaar

Betalend
Webinar on demand

Beschrijving


Antiwitwaswetgeving voor de vastgoedmakelaar (webinar on demand): waarom zou je deze opleiding volgen?

De vastgoedsector is altijd gevoelig geweest voor witwaspraktijken en andere witteboordcriminaliteit. Nochtans hoeft de strijd tegen witwas vastgoedtransacties niet nodeloos te verzwaren of te bemoeilijken. De makelaar speelt samen met de notaris een cruciale rol in het detecteren van mogelijke witwas.

De witwaswetgeving staat meer dan ooit in de belangstelling door de internationale strijd tegen fraude en een groter wordende publieke aandacht voor het fraudefenomeen.

In deze webinar on demand gaan we praktisch in op de uitdagingen van dit hedendaags fenomeen. Je kan deze webinar volgen waar en wanneer je wil.

Dit webinar is te bekijken tussen 1 januari 2023 en 31 december 2023 in het kader van je permanente vorming voor het kalenderjaar 2023. Je kan het webinar bekijken waar en wanneer je wil.

Over de docent

Jouw vakexpert voor deze opleiding is Johan Kemps. Johan is licentiaat in de rechten en heeft zijn eigen advocatenkantoor Kemps & Vanstraelen sinds 1996. Bovendien is hij sinds 2012 docent in de opleiding vastgoedmakelaar voor diverse vakken. Een ervaren docent die jou op een zeer praktijkgerichte manier de inhouden kan overbrengen!

Doorlooptijd 120 minuten
Erkende uren 2
Lesgever(s) Johan Kemps

Voorwaarden


  • Deze vorming maakt geen onderdeel van het gratis aanbod van de BIV. De BIV-voorwaarden voor gratis vorming zijn niet van toepassing. Informeer bij de vormingsverstrekker of u in aanmerking komt voor hun gratis vorming.
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Georganiseerd door
Syntra Antwerpen & Vlaams-Brabant

Inschrijven